Συμμετοχή Καπα3 στο webinar Fairlife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνέυμονα με αντικείμενο την παρουσίαση του προγραμματος ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ υποστήριξης Breath

📌Το Καπα3 συμμετείχε στο webinar Fairlife Φροντίδα και Πρόληψη για τον καρκίνο του πνέυμονα με αντικείμενο την παρουσίαση του προγραμματος ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ υποστήριξης Breath,την Τεταρτη 1.03.2023.

📌Το Καπα3 αποτελεί μέλος του προγράμματος που προσφέρεται πανελλαδικά και περιλαμβάνει πλήθος υπηρεσιών ανάμεσα τους και αυτής της #κοινωνικήςυποστήριξης.

📌Όταν η υποστήριξη αυτή έχει μια μορφή #απόλυτασχηματοποιημένη, #αυστηράπροσδιορισμένη και #επιστημονικάδιαρθρωμένη τότε περιστατικά παραίτησης, μεμψιμοιρίας, παράδοσης, εγκατάλειψης μειώνονται στο έπακρο.

Όλοι εμείς, στο #Καπα3 εργαζόμαστε ώστε ένας άνθρωπος που βρίσκεται μπροστά στην πιο κρίσιμη καμπή του βίου του, να μην χρειάζεται να ασχολείται με τίποτα που θα τον επιβαρύνει σωματικά, πνευματικά ή ψυχικά. Να μην χρειάζεται να αναλώσει τις δυνάμεις του, γιατί είναι πολύτιμες για τη μάχη που δίνει. Εργαζόμαστε για να εντυπωθεί σε όλους η  αναγκαιότητα της ολιστικής προσέγγισης απέναντι σε απειλητικές για τη ζωή ασθένειες, όπως είναι ο  καρκίνος του πνεύμονα.

Η συνεργασία μας με την ομάδα της  Fairlife αποτελεί παράγοντα κομβικής σημασίας καθώς και η συνολική μας υποστήριξη στα πλαίσια του προγράμματος, δίνει την δυνατότητα σε ασθενείς και φροντιστές να ενημερωθούν για γραφειοκρατικά ζητήματα, πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας ενός νοσούντα που χρήσουν υποστήριξης και αρωγής από εξειδικευμένες ομάδες και συμβούλους. 

Δείτε περίσσότερα στο  Link της εκδήλωσης στο YouTube https://www.youtube.com/watch?v=ZgRxvZNMYDI

Ενώ Το Δελτίο Τύπου με στιγμιότυπα από την εκδήλωση https://fairlifelcc.com/apologistiko-deltio-typou-webinar-breath/

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *