Έναρξη προγραμματος “Σημεία Στήριξης- Μικρές Δωρεές,Μεγάλες Ιδεές-

Την Τρίτη 14 Μαρτίου, στις 10.00, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση έναρξης του 6ου χρηματοδοτικού κύκλου του προγράμματος «Σημεία Στήριξης – Μικρές Δωρεές, Μεγάλες Ιδέες»!

Το πρόγραμμα «Σημεία Στήριξης» αποτελεί μία σύμπραξη 10 Ιδρυμάτων της χώρας και απευθύνεται σε μικρές οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών στην Ελλάδα, τις οποίες υποστηρίζει στην υλοποίηση πρωτότυπων δράσεων μικρής κλίμακας και μέγιστου κοινωνικού αντίκτυπου, στην ενδυνάμωση των δομών τους καθώς και στην ανάπτυξη ικανοτήτων που θα συμβάλλουν στη βιωσιμότητά τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την αίτηση συμμετοχής, επισκεφτείτε την παρακάτω ιστοσελίδα. λινκ (https://lnkd.in/d7XQndZx).

Εκεί θα βρισκόμαστε και εμείς ως Καπα3 να παρουσιάσουμε την δική μας οπτική. Η συμμετοχή μας στο Πρόγραμμα “Σημεία Στήριξης” 2021 (ΤΙΜΑ Κοινωφελές Ίδρυμα) με το πρόγραμμα “Προσωπικός Βοηθός Υγείας”, αποτέλεσε την “μαγιά” ώστε να καταφέρουμε να ζυμωθούμε στην κοινωνία των πολιτών και να δώσουμε στις δράσεις μας το μέγιστο κοινωνικό αντίκτυπο.

Ευγνώμονες για την στήριξη, την ενδυνάμωση, την εμπιστοσύνη όλων των φορέων στα Σημεία Στήριξης.

🙏 TIMA Κοινωφελές Ίδρυμα
🙏 Points of Support
🤝 Μικρές Δωρεές, Μεγάλες Ιδέες
Περισσότερα :
https://www.socialdynamo.gr/ekdilosi-enarxis-programmatos-simeia-stirixis-mikres-dorees-megales-idees-2/

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *