ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Κ3

Το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών (Κ3) έχει ως αποστολή του να βοηθήσει κάθε άνθρωπο σε όλες τις πτυχές της ασθένειάς του και τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης του, µέσω της παροχής κάθε δυνατής βοήθειας, καθώς και με υπηρεσίες τόσο για τον ίδιο όσο και για την οικογένειά του, πάντα με ανοικτή, έντιμη και με σεβασμό στάση.
kapa-3-about

Σε συνεργασία με συναφείς συλλόγους ιδιωτικού ενδιαφέροντος, δημόσιες υπηρεσίες, ΜΚΟ και άλλους φορείς αλληλεγγύης, κατάφερε να δημιουργήσει έναν ιστοχώρο, που θα λειτουργεί ως οδηγός Δικαιωμάτων και Παροχών για τα άτομα που νοσούν, ο οποίος θα επικαιροποιείται και θα ανανεώνεται συνεχώς.

Στόχος μας είναι η συγκέντρωση κάθε χρήσιμης πληροφορίας σε έναν δικτυακό τόπο, με αναφορές σε κάθε δράση, μέτρο και ενέργεια που τίθεται σε εφαρμογή και αφορά τους ανθρώπους που έχουν νοσήσει ή νοσούν από καρκίνο, δοσμένα πάντα με τρόπο απλό, κατανοητό για όλους.

Προτεραιότητά μας η προσβασιμότητα των συμπολιτών μας, σε ευεργετικές διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας, καθώς και η αξιοποίηση των υπαρχουσών δομών και υπηρεσιών που λειτουργούν γι’ αυτό το σκοπό σε όλη την ελληνική επικράτεια.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών ξεκίνησε από μια ιδέα, η οποία ωρίμασε και εν τέλει ευδοκίμησε δύο περίπου χρόνια αργότερα, τον Μάρτιο του 2020. Η ιδέα αυτή γίνεται πράξη καθημερινά χάρη στην υποστήριξη όλων εκείνων που συνέπλευσαν στην κοινή προσπάθεια.

Η ομάδα του Κέντρου αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες (γιατρούς, οικονομολόγους, δικηγόρους, στελέχη υπηρεσιών υγείας, μηχανικούς Η/Υ & πληροφορικής, στελέχη πολιτισμού και αθλητισμού), ενώ υποστηρίζεται από διοικητικό προσωπικό και εθελοντές, που όλοι μοιράζονται τους ίδιους στόχους και ένα κοινό όραμα.

Οι άνθρωποι του Κάπα3 επικεντρώνουν τις δυνάμεις τους στα άτομα που νοσούν ή έχουν νοσήσει από καρκίνο και κινητήρια δύναμή τους δεν είναι άλλη από την πεποίθηση ότι ο άνθρωπος που νοσεί θα πρέπει να χαίρει έγκυρης πληροφόρησης τη στιγμή που την χρειάζεται.

Μακροπρόθεσμος στόχος είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων αυτών και η δημιουργία νέων προοπτικών για την κοινωνική τους ενσωμάτωση, την κοινωνική τους προστασία και απασχόληση μέσω του κατάλληλου σχεδιασμού, συντονισμού και υλοποίησης ανάλογων δράσεων.

Η ΟΜΑΔΑ
Mother Teresa Quote

ΚΙΝΗΤΗΡΙΟΣ ΔΥΝΑΜΗ:

Η πίστη μας στον Άνθρωπο.

ΠΙΣΤΕΥΩ:

Τίποτα καλό δεν προήλθε ποτέ από ζώνες άνεσης.

ΔΕΣΙΜΟ ΟΜΑΔΑΣ:

Οι Βιωματικές μας εμπειρίες οδήγησαν σε βιωματική δέσμευση στο όραμα του Κ3, δημιούργησαν καινοτόμους και ευέλικτους τρόπους σκέψης και ανθρώπους που υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον.

Η  επικοινωνία και στήριξη της υπηρεσίας μας ξεκινά από την μέρα της διάγνωσης του ασθενούς και εμπλέκεται σε όλα τα στάδια της πορείας του μέχρι το τέλος των θεραπειών αλλά και μετά, στην πορεία της επανένταξης του στην καθημερινότητα του.

Η ομάδα μας υποδέχεται το αίτημα/αιτήματα του ασθενούς και μελών της οικογένειας του, ερευνά και αξιολογεί όσα χρήζουν υποστήριξης.

Συμβουλεύει και καθοδηγεί τον ασθενή και το στενό οικογενειακό του περιβάλλον για τις παροχές και τα ωφελήματα που δικαιούται κατά την διάρκεια της θεραπείας του, ενώ κινητοποιεί τον ίδιο και το περιβάλλον του για την αποτελεσματικότερη χρήση των υπηρεσιών κάθε φορέα ιδιωτικού και δημόσιου ενδιαφέροντος, διασφαλίζοντας πρωτίστως τα προσωπικά του δεδομένα.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

Υπεύθυνη ανάπτυξης και λειτουργίας Κ3

Ευαγγελή Μπίστα

Πάνω από 20 χρόνια στην διαχείριση ανθρωπίνου δυναμικού σε υγειονομικές μονάδες, με εξειδίκευση στην εκπαίδευση & ανάπτυξη εργαζομένων. 
Msc Οργάνωσης και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας & Πληροφορικής Υγείας ΕΚΠΑ, MBA Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Bsc Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών, ΕΑΠ, Bsc Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων Ε.Κ.Ε.Π.Ι.Σ, ΑΣΠΑΙΤΕ, Πιστοποιημένη Εθελόντρια Ογκολογικών Ασθενών. 

Συνεργατεσ

ΝΟΜΙΚΟΣ

Ζωή Θανοπούλου​

Νομικό Πανεπιστήμιο του Σέντραλ Λάνκασιρ του Ηνωμένου Βασιλείου (LLB University of Central Lancashire, UK), Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών στο Ναυτικό Δίκαιο από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον (LLM University of Southampton). 

Με έδρα στον Πειραιά και γραφείο στην Αθήνα και πάντοτε με σημαντικές συνεργασίες καταφέρνει να προασπίσει τα δικαιώματα του ογκολογικού ασθενούς με τον καλύτερο τρόπο. 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας με Διεθνείς Φορείς

Μαρκέλα Κονιόρδου

Με σπουδές στη Βιολογία και Βιοϊατρική Έρευνα στο University College London και 12 ετή εμπειρία σε διεθνή προγράμματα έρευνας και επικοινωνίας για την υγεία, παίζει κεντρικό ρόλο στην δικτύωση του Κάπα3, καθώς και την ανάπτυξη και διαχείριση διεθνών έργων του.

Yποδοχη

ΑΘΗΝΑ

Βαΐα Πανταζή

Απόφοιτη Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση στη Σύγχρονη Ελληνική και Ευρωπαϊκή Κοινωνία. Πεδίο ενασχόλησης της τα κοινωνικά ζητήματα, τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς και η κοινωνική έρευνα. Ο ρόλος της στον Οργανισμό αφορά στον συντονισμό των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς, καθώς και στην διαχείριση εσωτερικών διαδικασιών. Πειθαρχημένη στον παγγελματικό της προσανατολισμό με ηθική εφάμιλλη του επαγγέλματος που υπηρετεί. Συνεπής, προσηλωμένη στους στόχους της, με άριστες οργανωτικές δεξιότητες και έτοιμη να συνεργαστεί στα πλαίσια οποιασδήποτε ομάδας με κοινό στόχο και όραμα. Συνεπής, προσηλωμένη στους στόχους της, με άριστες οργανωτικές δεξιότητες και έτοιμη να συνεργαστεί στα πλαίσια οποιασδήποτε ομάδας με κοινό στόχο και όραμα.

ΑΘΗΝΑ

Ελισάβετ Παπαμιχαήλ

Κοινωνιολόγος, απόφοιτη του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών με κατεύθυνση τη Θεωρία και Εφαρμογές. Με έντονο ενδιαφέρον για τα κοινωνικά ζητήματα και όραμα για έμπρακτες αλλαγές προς την ισότητα στον τομέα της Υγείας.
Με ευαισθησία για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πάθος για αυτό που κάνει και πάντα έτοιμη να συνεργαστεί και να διευρύνει τις γνώσεις της.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Ζηνοβία Νακοπούλου

Κοινωνική Λειτουργός, απόφοιτη του Δ.Π.Θ. του τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής επιστήμης, με κατεύθυνση την κοινωνική εργασία, ΑΣΠΑΙΤΕ, MSc στο Τμήμα Κοινωνικής εργασίας με τίτλο Κοινωνική Εργασία στην εκπαίδευση- Ένταξη Ετεροτήτων,MSc in Bioethics. Προσφέρει τις υπηρεσίες της στον Οργανισμό έχοντας ως στόχο την πρόληψη και την αντιμετώπιση ανθρώπινων αναγκών και κοινωνικών προβλημάτων, την καθοδήγηση των ασθενών, την ενδυνάμωση και ενίσχυσή τους με στόχο την επαύξηση της ευημερίας τους.

 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μαργαρίτα Οικονόμου

Απόφοιτη του τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, με ενδιαφέρον για ζητήματα Επιδημιολογίας και Κλινικών Μελετών. Δίνει έμφαση στην πρόληψη και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Με ζήλο για διάδοση της γνώσης αλλά και για επιπλέον εκπαιδεύσεις στις επιστήμες υγείας, είναι πάντα πρόθυμη να συνεργαστεί με νέα άτομα και να αναπτύξει νέες δεξιότητες.   

YΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Ενημέρωση Δικαιωμάτων- Παροχών

Βάσω Αδαμοπούλου

Τελειόφοιτη του τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άριστη γνώση στην αγγλική και γαλλική γλώσσα. Έχει έντονο ενδιαφέρον για τον εθελοντισμό και την παροχή βοήθειας σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Συνδράμει με κάθε τρόπο στα αιτήματα των ατόμων που νοσούν και του περιβάλλοντος τους ενώ καθημερινά εργάζεται πάνω στην στην ενημέρωση του site και του app για τα δικαιώματα των ασθενών καθώς και για την κείμενη νομοθεσία.
 
Συγκροτημένη και πάντα με χαμόγελο, έχοντας στο επίκεντρο των ενεργειών της τον άνθρωπο, καταφέρνει να κάνει σπουδαία πράγματα με απλό τρόπο.
 
Διαχείριση app και site

Κωνσταντίνος Μακρόπουλος

Απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, επικεντρώνεται στην περαιτέρω εκπαίδευσή του στον τομέα της βιοπληροφορικής. Αυτό το πετυχαίνει μέσω της συμμετοχής του σε διάφορες έρευνες και συνέδρια, εντός και εκτός του τμήματός του, ως μέρος της προσωπικής του ανάπτυξης. Επιπλέον, εθελοντικά συμμετέχει στην ενημέρωση και επεξεργασία της ιστοσελίδας του KAPA3.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Υποστήριξη αιτημάτων στην Αλεξανδρούπολη

Ζωή Ηλιοπούλου

Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Δ.Π.Θ. εργάζομαι σε εφηβικές συμβουλευτικές ομάδες στο πλαίσιο του προγράμματος “Πρωτοβουλία για την Ψυχική Υγεία Παιδιών και Εφήβων”, έχω εργαστεί εθελοντικά με ασθενείς με Πολλαπλή Σκλήρυνση στο τμήμα Νευροανοσολογικών Παθήσεων του Δ.Π.Θ.. Συνεισφέρω εθελοντικά στο ΚΑΠΑ3 και στην Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος.

Υποστήριξη αιτημάτων στην Αλεξανδρούπολη

Χρήστος Γερακάκης

Απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης. Συμμετέχει εθελοντικά στο Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών που εδρεύει στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης. Προσφέρει βοήθεια και υποστήριξη και επιθυμεί να αποκτήσει γνώσεις και εμπειρία από τον εθελοντισμό.

Υποστήριξη διοικητικών διαδικασιών αΘΉΝΑ

Κωνσταντίνα Σδρένια

Απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Πολιτικών Επιστημών, Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών ενισχύει με την εργατικότητα της και την έντονη ανησυχία της, την ενημέρωση των ανθρώπων που νοσούν συνεισφέροντας στο έπακρο στην ανανέωση της πληροφορίας και στο χτίσιμο των διαδικασιών σε θέματα που άπτονται της κοινωνικής και οικονομικής τους ενίσχυσης.
Υποστήριξη αΙΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γαρύφαλλος  Ζάγκας

Είναι τριτοετής φοιτητής στο τμήμα Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα συνεδρίων και επιδεικνύει έντονο ενδιαφέρον για ζητήματα οικολογίας και προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία. Του αρέσει να ασχολείται με την πρόληψη και την εκπαίδευση του πληθυσμού σε θέματα υγείας και με γνώμονα την ενσυναίσθηση να κατευθύνει και να δίνει λύσεις σε όποιο πρόβλημα του προκύψει.
Πιστεύει στην αξία του εθελοντισμού και πάντα προσπαθεί να κάνει ό,τι καλύτερο για τον κόσμο γύρω του.


 

Υποστήριξη αιτημάτων στην Θεσσαλονίκη

Μαρία Δέσποινα Τσιούγκου

Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, συμμετέχει εθελοντικά στο ερευνητικό εργαστήριο  Φροντίδας Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο του τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνούς Πανεπιστημίου που συνεργάζεται με το  το ΚΑΠΑ3 και το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Ελλάδος.
Εστιάζει στην ανθρώπινη επαφή και την σημασία της, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής των ασθενών. Παράλληλα, επικεντρώνεται στην συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευσή της προκειμένου να ολοκληρώνεται και να εξελίσσεται σαν άτομο με απώτερο στόχο το κοινό καλό.

Υποστήριξη αιτημάτων στην Θεσσαλονίκη

Αθηνά Φραγκεδάκη

Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής του ΔΙΠΑΕ και ενεργό μέλος του ερευνητικού εργαστηρίου σχετικά με τον καρκίνο, της καθηγήτριας Μαρίας Ι. Λαβδανίτη. Μέσω της προσφοράς της στην ΚΑΠΑ3 και την ενημέρωση των ασθενών, η φοιτήτρια στοχεύει στην επιμόρφωσή της ως νοσηλεύτρια ογκολογίας που θα προσφέρει ολιστική φροντίδα για θέματα που αφορούν τον ασθενή με καρκίνο εντός και εκτός νοσοκομείου.

Υποστήριξη αιτημάτων στην Θεσσαλονίκη

Άννα Χατζηνικολαΐδου

Φοιτήτρια του τμήματος Νοσηλευτικής του Διεθνές Πανεπιστημίου Ελλάδος. Απόφοιτη μουσικού σχολείου με γνώσεις πιάνου και πτυχίο αρμονίας. Συμμετέχει εθελοντικά στο πρόγραμμα του Κ3 στα πλαίσια του ερευνητικού εργαστηρίου “Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο” που συνεργάζεται με το κέντρο καθοδήγησης καρκινοπαθών. Πτυχίο αγγλικής (B2) και γερμανικής γλώσσας (B1). Πρόθυμη να βοηθήσει και να στηρίξει όσους το έχουν ανάγκη.

ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Ελένη Λόζου

Υποστήριξη της επικοινωνιακής στρατηγικής του Κ3, καλλιεργώντας την εξωστρέφεια και βιωσιμότητα του Κέντρου. Πολυετής εμπειρία σε τμήματα Επικοινωνίας και Ανάπτυξης πολιτιστικών οργανισμών και ΜΚΟ.

Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ (ΕΚΠΑ), MA in Αrts & Cultural Management (King’s College), London.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ EU

Μαρία Γιαλαμά

Ο σύνδεσμος μας με την EU. Επικοινωνία & Συνεργασία με διεθνείς Οργανισμούς. Συντονισμός θεμάτων που αφορούν το εξωτερικό.

MA in Translation(Dissertation in Subtitling & Dubbing) University of Surrey, UK                          BA in Translation/Interpreting.European Educational Organisation, Athens Greece.

διαδικασιεσ δημοσιων φορεων

Αλεξάνδρα Μαστρανδρέου

Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, (ΑΣΟΕΕ), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Οικονομική Ανάλυση, Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Οικονομικό –Διοικητικό στέλεχος Δημοσίου Οργανισμού.

20 χρόνια πείρας στις διαδικασίες Δημοσίων Φορέων. Έλεγχος αιτημάτων προς διεκπεραίωση.

ΛΟΙΠΑ ΘΕΜΑΤΑ

Αλεξάνδρα Μάνου

Απόφοιτη Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Msc Δημόσια Οικονομική και Πολιτική Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Έχει εμπλακεί στην υποστήριξη των κοινωνικών ευπαθών ομάδων από τα πρώτα χρόνια της φοιτητικής της ζωής αποκτώντας την καλύτερη δυνατή εμπειρία για ουσιαστική βοήθεια απέναντι στον άνθρωπο που νοσεί. Με ακεραιότητα και ενσυναίσθηση καταφέρνει να δώσει πάντα λύσεις προς όφελος του.

Αντώνης Κοντάκης

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης. Παρακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές στη Νευρολογική Αποκατάσταση στο Brunel University of London. Είναι συνιδιοκτήτης παιδιατρικού φυσικοθεραπευτηρίου στη Θεσσαλονίκη. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για την ογκολογία και την αποκατάσταση του ογκολογικού ασθενή. Από τα φοιτητικά του χρόνια ασχολήθηκε με τον εθελοντισμό, μέσα από την επιθυμία του να στηρίξει όσους έχουν ανάγκη υποστήριξης.

Μπάμπης Ράλλης

Απόφοιτος της Ελεύθερης Σπουδής Φωτογραφίας, με πολυετή πείρα στη φωτογραφία δρόμου, εθελοντική συμμετοχή σε διάφορες οργανώσεις και εκδοτική παρουσία.
Προσωπικό ιστολόγιο: (Ημερολόγιον Φάρου)

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

Οι αρχές και αξίες, που το κέντρο μας υιοθετεί και ασπάζεται απόλυτα, καθορίζονται στη σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Ατόμων με αναπηρίες και είναι οι ακόλουθες:

1. ΣΕΒΑΣΜΟΣ

Ο σεβασμός για την εγγενή αξιοπρέπεια, την ατομική αυτονομία, συμπεριλαμβανομένης και της ελευθερίας ατομικών επιλογών και της ανεξαρτησίας των ατόμων.

2. ΜΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

Καμία διάκριση βάσει αναπηρίας και εγγύηση για προστασία κατά των διακρίσεων για οποιονδήποτε λόγο.

3. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η πλήρης και αποτελεσματική συμμετοχή και ενσωμάτωση στην κοινωνία.

4. ΑΠΟΔΟΧΗ

Ο σεβασμός για τη διαφορετικότητα και αποδοχή των ατόμων με αναπηρίες, ως μέρος της ανθρώπινης διαφορετικότητας και της ανθρωπότητας.

5. ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Το δικαίωμα των ατόμων με αναπηρία στην υγεία, την εργασία, την εκπαίδευση βάσει ίσων ευκαιριών.

6. ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Τα άτομα με αναπηρία πρέπει να ζουν ανεξάρτητα και να συμμετέχουν πλήρως σε όλες τις πτυχές της ζωής

7. ΙΣΟΤΗΤΑ

Όλα τα άτομα είναι ίσα και δικαιούνται ίση προστασία και ίσα οφέλη από το νόμο.

8. ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο σεβασμός για τις εξελισσόμενες δυνατότητες των παιδιών με αναπηρίες.

9. ΑΝΩΝΥΜΙΑ

Ο σεβασμός για το δικαίωμα των παιδιών με αναπηρίες να διαφυλάξουν την ταυτότητά τους.

ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΑΣ

Roche logo
Erasmus logo

ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

K3 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Partner Logo
K3 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Partner logo
K3 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
K3 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
K3 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
K3 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
K3 ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ
Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών Δωρεές

Κάνε μία Δωρεά

Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Άνθρωπο που νοσεί, όσο περισσότερο μπορούμε. Οι δωρεές σας μας βοηθούν να το πετύχουμε.

Γίνε Εθελοντής

Δώσε αξία στις πράξεις σου. Γίνε εθελοντής στο Κ3. Μπορείς να προσφέρεις.