ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βοηθήσεις έναν συνάνθρωπο μας στην ασθένεια του. Ανακάλυψε ποιος σου ταιριάζει καλύτερα και έλα στην ομάδα μας.

Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών Δωρεές

Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Άνθρωπο που νοσεί, όσο περισσότερο μπορούμε. Οι δωρεές σας μας βοηθούν να το πετύχουμε.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ

Πώς σκέφτεσαι ότι θα μπορούσες να μας βοηθήσεις;

ΒΗΜΑ δευτερο

ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ

Μπορούμε να κάνουμε μεγάλη διαφορά στη ζωή ενός ατόμου, που νοσεί από καρκίνο. Βοηθώντας αυτόν και την οικογένειά του να βαδίσουν το δρόμο της ασθένειας με αξιοπρέπεια, διασφαλίζουμε στο ελάχιστο την ποιότητας  ζωής τους.

Θα ήθελες να «υιοθετήσεις» έναν εργαζόμενο μας;

Με 5 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο

«Υιοθετείς» έναν εργαζόμενό μας να βρίσκεται σε κάποιο σημείο ενδιαφέροντος και να ενημερώνει τον κόσμο για τα δικαιώματά τους ως καρκινοπαθείς  για 5 ώρες

Με 10 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο

Μας  βοηθάς να τρέξουμε την πλατφόρμα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για 10 ώρες. Σύμφωνα με έρευνες του ΠΟΥ το 2025 οι καρκινοπαθείς στην Ελλάδα θα φτάσουν τους 45.000. Σήμερα πάνω από 40.000 – πού έχουν προσβληθεί από καρκίνο – ζητούν με κάθε τρόπο  βοήθεια για τα θέματα που τους αφορούν. Το Κ3 μπορεί να δώσει σε αυτούς και στους φροντιστές τους την υποστήριξη που χρειαζονται.

Με 20 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο

Μπορείς να καλύψεις το κόστος ώστε μια νοσηλεύτρια για μία ολόκληρη μέρα να βοηθήσει ανθρώπους με καρκίνο και τις οικογένειες τους να λάβουν πρακτική βοήθεια.

Με 30 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο

Μπορείς να βοηθήσεις το Κ3 για περισσότερο από 4 εβδομάδες, προκειμένου να συγκεντρώσει γνώση & πληροφορίες από κάθε πηγή  έρευνας πάνω στο καρκίνο, ώστε να υποστηρίζει τους ανθρώπους που έχουν προβληθεί και το περιβάλλον τους με τον καλύτερο τρόπο.

ΜΕ 40 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Μπορείς να συνδράμεις στο κόστος που απαιτείται για να υποστηρίξει ένας κοινωνικός λειτουργός περισσότερο από μια εβδομάδα τον άνθρωπο που νοσεί ή την οικογένεια του και να τους βοηθήσει να διαχειριστούν όλα τα πρακτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζώντας με τον καρκίνο

Με 50 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο

Μπορείς να καλύψεις το κόστος για τη μεταφορά των ανθρώπων αυτών στο νοσοκομείο έχοντας άνθρωπο δίπλα τους σε όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους

10,00
Select Payment Method
Personal Info

Billing Details

Παρακαλούμε ενημερώστε μας  για την κατάθεση στην περίπτωση χρηματικής δωρεάς στο info@kapa3.gr αποστέλλοντας μας τα στοιχεία επικοινωνίας σας (όνομα/τηλέφωνο/διεύθυνση), το ποσό που καταθέσατε, προκειμένου να σας αποστείλουμε την σχετική απόδειξη.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΠΑ ΤΡΙΑ
Αριθμός Λογαριασμού: 10900500751
IBAN: GR2201101090000010900500751
SWIFT: ETHNGRAA

Άλλοι τρόποι :
  • Από τα καταστήματα ΕΛΤΑ με ταχυδρομική επιταγή  
  • Τηλεφωνικά ώστε να σας καθοδηγήσουν τα στελέχη μας
  • Περνώντας από τα γραφεία μας

Donation Total: 10,00€

ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 10900500751
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

Φιλική Ονομασία 
IBAN GR2201101090000010900500751

Δικαιούχος:
ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΚΑΠΑ 

Για κάθε δωρεά εκδίδεται απόδειξη η οποία θα σας αποστέλεται αμέσως. 

Καλέστε στο 210-5221424 ή στείλτε μήνυμα στο info@kapa3.gr,  για να μας δώσετε τα στοιχεία της κατάθεσης (ποσό, ημερομηνία, υποκατάστημα), για να εκδώσουμε και να σας αποστείλουμε την απόδειξη άμεσα.​

Οι δωρεές εκπίπτουν από το φόρο εισοδήματος.

​H κατάθεση στις τράπεζες δεν πρέπει να χρεώνεται με έξοδα προμήθειας, λόγω του φιλανθρωπικού μας σκοπού.​

Ο Οργανισμός μας έχει εκφράσει τη δέσμευση του να προσφέρει στους ογκολογικούς ασθενείς και στις οικογένειες τους την υποστήριξη που χρειάζονται, για την οποία όμως απαιτούνται οικονομικοί πόροι.

“Γίνε εθελοντής στο Κ3. Μπορείς να προσφέρεις.

Επικοινώνησε μαζί μας στο 6982 003282 ή στείλε email στο volunteer@kapa3.gr με θέμα εθελοντισμός

COMING
together IS A
BEGINNING

Ως μέλη της ομάδας του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών κάνετε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων από καρκίνο. Δεσμευόμαστε για αυτό!