ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Με μόνο το 4% των ανθρώπων, που νοσούν από καρκίνο στην Ελλάδα να δηλώνει ότι δέχτηκε πλήρη ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα φροντίδας κατά τη διάρκεια που νοσούσε, γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορεί να βοηθήσει κανείς… Η ελάχιστη διαθεσιμότητά σας είναι μεγάλο ωφέλημα για κάθε έναν από αυτούς.

Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών Εθελοντισμός

ΔΩΣΕ ΑΞΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ

Επίλεξε τον τρόπο
που θα μπορούσες να προσφέρεις εθελοντικά

1. ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

2. ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΡΑΣΕΩΝ

3. ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΟΣΟΥΝ

4. ΣΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΡΕΥΝΩΝ

5. ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ "ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ"

6. ΣΤΟ ΝΑ "ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΣ"

7. ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ "ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ" ΜΑΣ

8. ΣΕ ο,ΤΙ ΑΛΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ Ή ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ

“Γίνε εθελοντής στο Κ3. Μπορείς να προσφέρεις".

Επικοινώνησε μαζί μας στο 210 5221424 ή στείλε email στο volunteer@kapa3.gr με θέμα εθελοντισμός

Ο εθελοντισμός είναι για μας ΑΞΙΑ ΖΩΗΣ. Ο εθελοντής μας απασχολείται αναλογα με τα ενδιαφέροντα του,τις δεξιότητες, τις ικανότητες του αλλά κυρίως  τις ανάγκες των ανθρώπων που νοσούν .

Kάνεις αίτηση για εθελοντική εργασία στα γραφεία μας είτε στέλνοντας ένα βιογραφικό στο info@kapa3.gr  βάζοντας στο subject τη λέξη «εθελοντισμός».

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας.

COMING
together IS A
BEGINNING

Ως μέλη της ομάδας του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών κάνετε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων από καρκίνο. Δεσμευόμαστε για αυτό!

ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Το Καπα 3 αναγνωρίζοντας την σπουδαιότητα της  πρακτικής άσκησης  και αξιοποιώντας  την εμπειρία των στελεχών στην εκπαίδευση υλοποιεί κάθε χρόνο περιόδους πρακτικής άσκησης σε συνεργασία με Πανεπιστήμια σε όλη την ελληνική επικράτεια. Συνεργάτες μας μέχρι σήμερα είναι το  Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, το Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το πανεπιστήμιο Πειραιά , το ΤΕΦΑΑ Τρικάλων και άλλα. 
 
Με το θεσμό της πρακτικής τα οφέλη για τον ασκούμενο φοιτητή /τριας είναι πολλαπλά .
 
Κατα την διάρκεια της πρακτικής άσκησης   ο/η φοιτητής/τρια  βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο μεταξύ εκπαίδευσης και εργασίας, όπου
επιτυγχάνεται  η ενσωμάτωση του/της στο περιβάλλον εργασίας. Η δραστηριοποίηση στο ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο της εξειδίκευσης του συμμετέχοντας ενεργά στην παραγωγική διαδικασία, η σύνδεση της θεωρητική κατάρτιση με εργαστηριακή γνώση,και η απόκτηση χρήσιμων εμπειριών τον καταστήσουν ικανό να ανταπεξέλθει στην μετέπειτα επαγγελματική του πορεία.
 
Για όλους εμάς στο Καπα 3 κύριος στόχος δεν είναι άλλος από την ανάδειξη δεξιοτήτων, την ανάπτυξη επαγγελματικής συνείδησης, την
καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος και την αμφίδρομη μετάδοση πληροφοριών μεταξύ  φορέων της κοινωνίας των πολιτών. Η δημιουργία αυριανών στελεχών με κυρίαρχο χαρακτηριστικό το ανθρωποκεντρικό μοντέλο στήριξης είναι το βασικό μέλημα μας. 
 
Στα 3 χρόνια λειτουργίας μας, το Καπα3 συνεργάστηκε με πλήθος ακαδημαϊκών ιδρυμάτων, όπως το Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος, κλπ. 
Τον Οργανισμό μας εμπιστεύτηκαν για να κάνουν την πρακτική τους άσκηση πάνω από 20 άτομα, μερικοί από αυτούς είναι: η Βαΐα, η Έφη, η Εβίτα, η Νίκη, η Μαργαρίτα, ο Σπύρος, ο Σταμάτης και ο Κρίτων, η Αμαλία, η Μυρσίνη, η Σουλτάνα, η Ελευθερία και η Αγγελική, η Μελίνα και πολλοί ακόμη.

Κάνε μία Δωρεά

Θέλουμε να βοηθήσουμε τον Άνθρωπο που νοσεί, όσο περισσότερο μπορούμε. Οι δωρεές σας μας βοηθούν να το πετύχουμε.

Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών Δωρεές