Η επιλογή μας ως Κ3 – Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών να ενσωματώσουμε στην αλυσίδα των ανθρώπων μας, νέους από όλα τα πανεπιστήμια μας έδωσε πέρα από μια #διεπιστημονικήπροσέγγιση και ένα #στρατηγικόπλεονέκτημα που συνδέεται άμεσα με τις αξίες του οργανισμού.
Η συνεργασία μας με Πανεπιστήμια σε όλη την Ελληνική Επικράτεια (Οικονομικό Πανεπιστήμιο, Πάντειο Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο,Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ) όπου εμπιστεύτηκαν τον φορέα μας για να βελτιώσουν την ποιότητα των σπουδών τους, προσφέροντάς στους φοιτητές τους πρόσθετες δυνατότητες, διεύρυνση των οριζόντων τους, αξιοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους στη μετέπειτα πορεία τους έφερε άριστα αποτελέσματα.
Ακούω με μεγάλη χαρά τον Αντιπρόεδρο Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης του Διεθνές Πανεπιστημίου της Ελλάδος κ.Σταμάτιο Αγγελόπουλο να μιλά για την πορεία της Έρευνας, της καινοτομίας, καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξής τους δίνοντας ως ιδεατόπαράδειγμα εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου με πολλαπλά οφέλη την #συνεργασία μας με το Ερευνητικό Εργαστήριο “Φροντίδα Ενηλίκων Ασθενών με Καρκίνο”, ΜαρίαΛαβδανίτη
Δείτε τις δηλώσεις στον παρακάτω σύνδεσμο:
Σήμερα, οι συνεργίες αυτές μέσα από τους θεσμούς της πρακτικής άσκησης, του εθελοντισμού, της επιστημονικής έρευνας, στην διάρκεια των σπουδών αναδεικνύεται σε ουσιαστικό “εργαλείο” για την επαγγελματική πορεία των φοιτητών.Ο στόχος της σύμπλευσης αυτής δεν είναι η εύρεση εργασίας. Είναι η εκπαίδευση.
IInternational Hellenic University/Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

