Μια ακόμη δράση, μια ακόμη βράβευση για το Κάπα3!

Μεγάλη χαρά και τιμή, η Καμπάνια του Κάπα3 “Σκέψου μια λέξη που αρχίζει από Κ” απέσπασε 2 βραβεία στα Indie Awards 2024!!!

Συγκεκριμένα, απέσπασε το GOLD βραβείο για το ραδιοφωνικό spot στην ενότητα “Best in Radio“, ενώ το online spot απέσπασε και το SILVER βραβείο στην ενότητα “Best in Film/Video“.
Η Καμπάνια “Σκέψου μια λέξη που αρχίζει από Κ” αποτελεί ένα δυνατό Κοινωνικό Μήνυμα για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού για την νόσο του καρκίνου, σε δημιουργία, σύνθεση και με την αστείρευτη υποστήριξη της A3 Resizing Ideas.

 
Πρόκειται για ένα δυνατό μήνυμα επίκλησης στην κοινωνική ευθύνη ενεργούς συμμετοχής όλων μας σε έναν διαρκή αγώνα υποστήριξης των υπηρεσιών υγείας για να μπορέσουμε επιτέλους να πετύχουμε βελτίωση της ποιότητας ζωής των καρκινοπαθών, προαγωγή των αρχών πρόληψης και ενεργούς συμμετοχής του πληθυσμού στη διαχείριση της υγείας τους, μείωση του ανθρώπινου και οικονομικού κόστους στην υγεία, ανάδειξη της κοινωνίας των πολιτών ως παράγοντα θετικό για την υλοποίηση δράσεων κοινής ωφέλειας.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όλα αυτά, είναι η διαμόρφωση ενός ισχυρού, υποστηρικτικού κοινωνικού, θεσμικού και νομικού πλαισίου πρόληψης και διαχείρισης του θεμελιώδους δικαιώματος των ασθενών για μια ζωή με ποιότητα απαλλαγμένη από τα στερεότυπα και τις διακρίσεις.

Έχοντας την αμέριστη υποστήριξη φίλων, συνεργατών, εθελοντών και μελών του Κάπα3 κάτω από την καθοδήγηση της Α3, καταφέραμε μέσα από το παρόν σποτάκι αλλά και της ημερίδας που διοργανώθηκε για τον ίδιο σκοπό στις 18/10/23 στο Σταθμό Μετρό του Συντάγματος, να δώσουμε το δικό μας μήνυμα ότι «Δεν αρχίζει μόνο ο Καρκίνος από Κ αλλά και όλα αυτά που μπορούν να τον νικήσουν»!

Είναι οι ομάδες, τελικά, που κερδίζουν…και όλοι εμείς στο Κάπα3 είμαστε ευτυχείς που μαζί σας αισθανόμαστε ΟΜΑΔΑ.

Άλλωστε η ομάδα που εμπνέεται από την ίδια την ομάδα κι όχι από έναν μόνο παίκτη, είναι αυτή που πετυχαίνει!

Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους/ες “ξεσήκωσαν” όλα αυτά τα Κ που μετράνε στην ζωή μας!

📌Σκέψου μια λέξη που αρχίζει από Κ

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *