1η Παρουσίαση Κ3 – Διαδικτυακή ημερίδα “Η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην διασφάλιση των δικαιωμάτων των ευπαθών ομάδων – ΑΜΕΑ”

Το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών καλεί όλους τους κοινωνικούς φορείς της χώρας – συλλόγους, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και δήμους  – να συμμετέχουν και να συμπράξουν στην ανάδειξη των κοινωνικών αναγκών των ευπαθών ομάδων – ΑΜΕΑ, με την συμμετοχή τους στην ενημερωτική δράση με τίτλο

« Η συμβολή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Διασφάλιση των Δικαιωμάτων των Ευπαθών Ομάδων – ΑΜΕΑ »

Ο κύριος στόχος της προσπάθειας, είναι η υλοποίηση κοινωνικών δράσεων που στοχεύουν στην βελτίωση των συνθηκών και κατ’ επέκταση της ποιότητας ζωής των ασθενών που ζουν στην Ελλάδα. Μία σύμπλευση, που θα αποτελεί κόμβο ενημέρωσης, συνεργασίας και ουσιαστικής δράσης στο θεματικό πεδίο της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας, ξεκίνα με αφετηρία τον Δήμο Μεταμόρφωσης στις 8/6 και ώρα 10:00π.μ.

https://www.metamorfossi.gr/anakoinoseis/-/asset_publisher/8m6acW4EliOv/content/ten-trite-8-iouniou-pragmatopoieitai-emerida-gia-ta-dikaiomata-ton-eupathon-omadon-amea-/maximized?_101_INSTANCE_8m6acW4EliOv_redirect=%2F

Για συμμετοχή από τον υπολογιστή ή στην εφαρμογή σας για κινητά

Microsoft Teams meeting

Click here to join the meeting

Η ημερίδα θα μεταδοθεί και ζωντανά από το κανάλι του Δήμου Μεταμόρφωσης στο Youtube

https://www.youtube.com/channel/UCC2ZqcWnc5c-tBQCMPFaWJQ

Μέσα από την συγκεκριμένη δράση, για πρώτη φορά, δίνεται βήμα σε όλες τις οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών – με την υποστήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης – ώστε να επικοινωνήσουν τις διαπιστευμένες ανάγκες τους σε όποιο σημείο και εάν δραστηριοποιούνται, με τρόπο άμεσο και διαφανή. Στόχος, η ολιστική υποστήριξη του ανθρώπου που νοσεί του περιβάλλον του.

Λίγα Λόγια για το Κέντρο Καθοδήγησης Καρκινοπαθών – Καπα3

Το Κ3 είναι ένας μη – κερδοσκοπικός Οργανισμός που ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2020 και αποτελεί φυσική εξέλιξη άτυπης προσπάθειας φροντιστών για την ολιστική υποστήριξη του ανθρώπου που νοσεί. Όλα τα στελέχη μας, με πλούσια εμπειρία και γνώση, έχουν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνική υποστήριξη και ενστερνίζονται ένα μεγαλόπνοο όραμα : την αλλαγή στις συνθήκες  και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων που νοσούν ή αντιμετωπίζουν την ασθένεια στο περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.kapa.3.gr καθώς και στο fb, instagram, linkedin .

Μπίστα Ευαγγελή

Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Λειτουργίας Κ3

Τηλ. 6974102934, 2105221424

libista@kapa3.gr, info@kapa3.gr

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *