“Μικρά Βήματα που γεννούν κάτι Μεγάλο”.Προσφορά του ΜΚΟ ΔΕΣΜΟΥ σε ογκολογικούς ασθενείς

Μικρά Βήματα που γεννούν κάτι μεγάλο

13.000 μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 παραδόθηκαν στο Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στη βελτίωση τωv συνθηκών και της ποιότητας ζωής των ογκολογικων ασθενών. Ενώ άλλες 8.450 μάσκες υψηλής προστασίας FFP2 παραδόθηκαν στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας Νίκος Κούρκουλος του Θεαγένειου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου, στην Πυλαία ως μία  ακόμη έμπρακτη απόδειξη της δέσμευσής του Μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Δεσμού https://www.desmos.org/el στην βελτίωση και ενίσχυση της κοινωνικής πρόνοιας και εν προκειμένω τη βελτίωση των συνθηκών και της ποιότητας ζωής των ογκολογικών ασθενών.

Η πολύ σημαντική αυτή ενεργεία  έρχεται να καλύψει κενά και για  ακόμη μία φορά η συμβολή τους υπήρξε πολύτιμος αρωγός στον δικό μας αγώνα, καθώς με περίσσεια δοτικότητα αφουγκράζονται τις ανάγκες των ανθρώπων που νοσούν.

Στόχος μας στο Κ3 είναι πάντα η βελτίωση της ποιότητας ζωής του ογκολογικού ασθενούς και η παροχή κάθε δυνατής βοήθειας σε όλη τη διάρκεια της ασθένειάς του. Η δωρεά του ΔΕΣΜΟΥ είναι πάνω από όλα μία πράξη ανθρωπιστική, μία απόδειξη ότι κανείς δεν είναι μόνος.

Οι ενέργειες του μη κερδοσκοπικού σωματείου Δεσμός, οι οποίες πάντα στοχεύουν στη βελτίωση των κοινωνικών συνθηκών, της κοινωνικής πρόνοιας, της υγείας και στην οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος για όλους, αναδεικνύουν το πλούσιο έργο και την σημαντικότατη πορεία του σωματείου και αποτελούν ένα πραγματικό παράδειγμα προς μίμηση.

Σύσσωμη η ομάδα του Κ3 σας ευχαριστεί  που στηρίζετε με τόση θέρμη το έργο μας και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα παραμείνουμε μάχιμοι και ενεργοί, πάντα με ευαισθησία απέναντι στον άνθρωπο που νοσεί.

#kapa3#desmos

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *