Χιούμορ και παλαιές Ταινίες Επιστρατεύονται για τον εμβολιασμό

Δύο ιστορικές φιγούρες στο χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου ο Elton John και ο Michael Caine επιστρατεύονται για να πείσουν τους Άγγλους να εμβολιαστούν.

Στο χιουμοριστικό σποτάκι του Βρετανικού Συστήματος Υγείας που έχει στόχο να ενθαρρύνει τους Βρετανούς να κάνουν το εμβόλιο -σημειώνεται ότι μέχρι τώρα περισσότεροι από 12 εκατ. Βρετανοί έχουν λάβει τουλάχιστον την πρώτη δόση- ο ηλικίας 73 ετών πολυβραβευμένος Έλτον Τζον υποτίθεται ότι περνάει από οντισιόν αλλά δεν τα πηγαίνει καλά, καθώς μία φωνή σχολιάζει από το βάθος με τρόπο που δείχνει ότι μάλλον δεν εντυπωσιάστηκε από τις επιδόσεις του.

Ακολουθεί ο ηλικίας 87 χρονών Μάικλ Κέιν, ο οποίος λέει «γειά σας, ονομάζομαι Μάικλ Κέιν, μόλις έκανα το εμβόλιο για τον Covid. Δεν πόνεσε, κάτι που δεν γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι».

https://www.bbc.com/news/entertainment-arts-56009311

Αγγλικό χιούμορ ως αντίδοτο της πανδημίας.

Για τους Έλληνες όμως η φιγούρα του Αντωνάκη και της Ελενίτσας έρχονται να παρακινήσουν τους πολίτες να προχωρήσουν στον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού . «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» ή αλλιώς ενσυναίσθηση ,συντροφικότητα και προστασία  απέναντι στον μεγάλο εχθρό. Η συντροφικότητα που υπερνικά τον κίνδυνο, αλλά και η  πεποίθηση ότι δεν είναι μόνο το εμβόλιο αλλά και όλα τα υπόλοιπα παθητικά μέτρα προστασίας που χρειάζονται ,αναφέρονται στις λέξεις του τίτλου

«Το ραντεβού για εμβολιασμό είναι ραντεβού ζωής. Νοιαζόμαστε, προστατευόμαστε, εμβολιαζόμαστε»

Το νέο σποτ για τον εμβολιασμό είναι τέλειο!

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *