ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Είναι ιδιαίτερη τιμή για όλους εμάς να καταθέτουμε την δική μας συμβολή στον αγώνα κατά της ασθένειας του Καρκίνου στις 4 Φεβρουαρίου την  Παγκόσμια Μέρα του Καρκίνου.

Εάν σκεφτεί κανείς ότι μόνο το 4% των ασθενών γνωρίζει πραγματικά τα δικαιώματα του, και ότι εάν και η τεχνολογία έχει κάνει άλματα ως προς δυνατότητες που δίνονται, ελάχιστοι είναι οι πραγματικά ωφελούμενοι .

Αναλογιζόμενοι δε και την γεωγραφική ιδιομορφία της χώρας, την έλλειψη ή δύσκολη πρόσβαση σε υποδομές ή επαγγελματίες υγείας, που επιτείνει την προβληματική και πολύπλοκη κατάσταση της διαχείρισης υγείας πολλών ασθενών με αποτέλεσμα η ποιότητα ζωής τους να κατακερματίζεται, θέτουμε στην υπηρεσία του μια mobile εφαρμογή όπου γίνεται ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ του ΒΟΗΘΟΣ.

Μια εφαρμογή όπου η λειτουργία της θα δίνεται δωρεάν, και η χρήση της θα είναι δυνατή μέσα από το κινητό τηλέφωνο του χρήστη (Android και iOS) και μέσω web. Στόχος μας είναι ο ασθενής και το περιβάλλον του, να πάρει την υγεία στα χέρια του.Βασικές δυνατότητες είναι η έγκυρη και έγκαιρη πληροφόρηση, η διαχείριση των ατομικών θεμάτων του ,η διασύνδεση, η ανταλλαγή, αλλά κυρίως η προοπτική που του δίνεται να βρίσκεται στο ΚΕΝΤΡΟ των ενεργειών απαλλάσσοντας τους από την χρήση πολλαπλών εφαρμογών ή άσκοπων διαδικασιών.

Η εφαρμογή χρησιμοποιεί σύγχρονες και καθιερωμένες τεχνολογίες γεγονός που μας εξασφαλίζει τεχνική εφικτότητα αλλά κυρίως την επεκτασιμότητα. Βρισκόμαστε ήδη σε επικοινωνία με φορείς για την βελτίωση της έκδοσης και περαιτέρω προσαρμογής στις ανάγκες του κάθε ασθενή. Πιλοτικά έχει εφαρμοστεί σε μεγάλο ποσοστό χρηστών  με αποτέλεσμα να υπάρχουν τα δεδομένα να αξιοποιήσουμε συλλογικά την προσπάθεια μας.

Ο Σύλλογος ΚΕΦΙ Αθηνών έδωσε  ΖΩΗ σε όλο το εγχείρημα. Η σύμπλευση των δυο ομάδων έγινε με καταπληκτική πίστη και σεβασμό. Η αλληλοσυμπλήρωση των ατόμων, οι δεξιότητες και οι εμπειρίες  τους, όπως αναδείχτηκαν, μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι για το έργο.

Ευχαριστούμε κ.Ζωή  Γραμματόγλου .

Ευχαριστούμε Tima Foundation

Είμαστε πάντα ευγνώμονες για την στήριξη σας.

Με ειλικρινή εκτίμηση,  

Η Υπεύθυνη Λειτουργίας και Ανάπτυξης

Μπίστα Ευαγγελή

Η Ομάδα του Κ3

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *