“Η φροντίδα για εκείνους που κάποτε φρόντιζαν για εμάς είναι η μεγαλύτερη τιμή” 1ο βραβείο Patient Partherships Awards 2021

Στο Κ3 είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που λαμβάνουμε το πρώτο βραβείο για δράσεις συνέργειας υπέρ των ασθενών από την εταιρεία Boussias Conferences στο Patient Partnership Awards 2021.

Συμμετέχουσα εταιρεία Category Τίτλος υποψηφιότητας Βραβεία
ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ, ΚΑΠΑ3, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΙ ΑΘΗΝΩΝ 1.1 Cancer ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΒΟΗΘΟΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD

Για την ομάδα του Κ3 αυτή η διάκριση δεν φτάνει μόνο ως επιστέγασμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης με την οποία έχουμε αγκαλιάσει και εργαστεί πάνω στο εγχείρημα,αλλά και ως μια ανεκτίμητη ζωογόνος πηγή που τροφοδοτεί τον Οργανισμό με δύναμη,ικανοποιηση και σιγουριά συστατικά απαραίτητα για τα επόμενα βήματα μας. Ταυτοχρόνως, μια σημαντική διακριση,μόλις ενάμιση χρόνο δράσης μας, μέσα σε αυτές τις πρωτογνωρες συνθήκες εργασίας ,επιβεβαιωνει την μεγάλη ευθύνη που αναγνωρίζουμε ότι φέρουμε πλέον,να αποδείξουμε ότι βαδίζουμε σταθερά με προσήλωση στους στόχους μας και δέσμευση στις αξίες του Κ3 .

Όλοι εμείς,η ομάδα του Κ3,θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους στάθηκαν συνοδοιπόροι στην μέχρι τώρα πορεία.Πρώτα από όλα το Ίδρύμα ΤΙΜΑ που βοήθησε στην υλοποιηση μιας μεγάλης ιδέας από μια μικρή Ομάδα μέσα από τα Σημεία Στήριξης https://www.timafoundation.org/el/grants/programma-gia-ti-veltiosi-tis-prosvasis-ton-karkinopathon-se-ypiresies/ καθώς και το Σύλλογο Κέφι Αθηνών που έδωσε Ζωή στο όλο εγχείρημα https://www.anticancerath.gr/news/news/?nid=32733.

Όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν και μας επέτρεψαν να χειριστούμε τις υποθέσεις τους,αλλά και κάθε έναν – μία, για κάθε ώρα που αφιέρωσε στον σκοπό μας.

Το Κ3 https://www.kapa3.gr/about-k3/ ξεκίνησε ως μικρή Ομάδα με ισχυρό όραμα και σιγουριά. Αυτή η διάκριση μας δίνει το δικαίωμα να σκεφτόμαστε με σιγουριά όλα όσα οραματιζόμαστε,να δουλεύουμε προς την ανάπτυξη και να εξελισσόμαστε καθημερινά.

Και όπως σε κάθε βράβευση δεν μπορεί να λείπει η αφιέρωση στις οικογένειες μας που ζουν μαζί τις αγωνίες μας και συμβάλλουν με κάθε τρόπο στην πραγμάτωση των σχεδίων μας χωρίς ποτέ να σταματούν να μας στηρίζουν.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς

Με απέραντη εκτίμηση και σεβασμό

Η ομάδα του Κ3

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *