Κοινωνικό Ιατρείο Ψυχικής Υγείας Δήμου Αθηναίων

Μια νέα κοινωνική δομή, το Κοινωνικό Ιατρείο Ψυχικής Υγείας του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, το οποίο στελεχώθηκε με δύο ψυχιάτρους και τέσσερις ψυχολόγους, δημιουργήθηκε προκειμένου να προσφέρει μία ακόμη πολύτιμη υπηρεσία στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Έπειτα από πλήθος μελετών που έχουν διενεργηθεί, η ψυχική υγεία των ομάδων αυτών, μετά το πέρας της δεκαετούς οικονομικής κρίσης που βίωσε η χώρα δέχεται ένα ακόμη πλήγμα, λόγω της πανδημικής κρίσης αυτή τη φορά.

Οι ωφελούμενοι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. που αισθάνονται ότι το έχουν ανάγκη, θα μπορούν εκτός από ατομικές συνεδρίες, που θα πραγματοποιούνται στον πλήρως ανακαινισμένο, φιλόξενο χώρο του ιατρείου (Πειραιώς 35) κατόπιν ραντεβού, να λαμβάνουν πολύτιμες υπηρεσίες ψυχολογικής και ψυχιατρικής υποστήριξης, τόσο τηλεφωνικά, όσο και διαδικτυακά.

Η δημιουργία του ιατρείου έγινε πραγματικότητα χάρη σε πολύτιμες χορηγίες, ενώ οι ωφελούμενοι του Κ.Υ.Α.Δ.Α. θα λαμβάνουν δωρεάν τις νέες υπηρεσίες. Περισσότερες πληροφορίες και ραντεβού στο τηλέφωνο 210-5246515.

Σε αυτή την δύσκολη για όλους μας περίοδο, βασικό ζητούμενο είναι η στήριξη όσων πραγματικά το έχουν ανάγκη.

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *