Έναρξη Εγγραφών στο Σύντομο Πρόγραμμα Σπουδών ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με την υποστήριξη και καθοδήγηση του Κέντρου Καθοδήγησης Καρκινοπαθών, Κάπα3, δημιούργησαν και προσφέρουν το πρώτο σύντομο πρόγραμμα σπουδών με τίτλο “Μάρκετινγκ και Κοινωνία των Πολιτών”.

Η αυξανόμενη ανάγκη για υιοθέτηση αρχών Μάρκετινγκ από τους φορείς και τους οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια της Κοινωνίας των Πολιτών, και η απόκτηση και ανάπτυξη κατάλληλων δεξιοτήτων και ικανοτήτων Μάρκετινγκ όλων των εμπλεκόμενων στην Κοινωνία των Πολιτών, οδήγησαν το ΟΠΑ και το Κάπα3 σε συνεργασία και προσφορά του συγκεκριμένου σύντομου προγράμματος σπουδών.

Σκοπός του προγράμματος είναι να προσφέρει στους/ις συμμετέχοντες/ουσες βασικές θεωρητικές γνώσεις, δεξιότητες, αλλά και πρακτικά εργαλεία που θα τους βοηθήσουν να κατανοήσουν τη σημασία και τη συνεισφορά του Μάρκετινγκ στην Κοινωνία των Πολιτών καθώς και να σχεδιάσουν και υλοποιήσουν βέλτιστες στρατηγικές και τακτικές Μάρκετινγκ.

Ο πρώτος κύκλος σπουδών είναι ενεργός και αιτήσεις μπορείτε να κάνετε πατώντας εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τα Προγράμματα, μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του ή εδώ ή μέσω e-mail στο info@kapa3.gr, ή τηλεφωνικά στο 210 5221424.

Μάρκετινγκ και Κοινωνία των Πολιτών

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *