ΔΩΡΕΑΝ RAPID TEST

Δωρεάν rapid test σε Κυψέλη και Σεπόλια από τον Δήμο Αθηναίων

Ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, ανταποκρινόμενος στην προσπάθεια να αντιμετωπιστεί η πανδημία του Covid-19, θα πραγματοποιήσει αύριο Τρίτη 2 Φεβρουαρίου, δωρεάν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) σε δύο σημεία της πόλης. 

Ειδικότερα, τα rapid test θα πραγματοποιηθούν από τις 10.00 ως τις 15.00 στις πλατείες Αγίου Μελετίου στα Σεπόλια και Κανάρη στην Κυψέλη. 

Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας, καθώς και τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου, στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Στα δύο σημεία θα τηρούνται αυστηρά οι προβλεπόμενοι υγειονομικοί κανόνες (χρήση μάσκας, τήρηση αποστάσεων ασφαλείας), ενώ για την ομαλή διεξαγωγή των rapid test και την αποφυγή συνωστισμού, θα εποπτεύουν κλιμάκια Δημοτικών Αστυνομικών.

https://www.huffingtonpost.gr/entry/dorean-rapid-test-se-kepsele-kai-sepolia-apo-ton-demo-athenaion_gr_6017dff1c5b6aa4bad35ba23

Επίσης υπενθυμίζεται από τον ΕΟΔΥ πόσο σημαντικό είναι συμβουλευόμαστε την Νέα πλατφόρμα testing.gov.gr

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2020/12/testing_project.pdf

όπου η συμμετοχή όλων μας κρίνεται καθοριστικής σημασίας ώστε να μεγιστοποιήσουμε τη δυνατότητα αποφυγής ενός ακόμα πιο σκληρού κύματος της πανδημίας.

You Might Also Like

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *